Translations:Feedback privacy statement/9/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to: navigation, search

Може да се јави потреба да ги споделиме вашите мислења и други информации со други услужници (трето лице) со цел да ги подржиме или потпомогнеме работата и активностите на Викимедија.