Всеобщ кодекс на поведение/Насоки за прилагане/Гласуване/Преводи

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations and the translation is 100% complete.
Universal Code of Conduct

This page coordinates translation of the 2023 Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines Ratification poll question.

Глас

Да

Не

Въпрос

Подкрепяте ли прилагането на Всеобщия кодекс за поведение въз основа на ревизираните насоки?

Това гласуване е част от процеса на ратифициране на насоките за прилагане на Всеобщия кодекс за поведение. Подайте гласа си по-долу. За повече информация вижте страницата за помощ на гласоподавателите в Метауики.

Моля, изберете "не" или "да". Гласовете, при които не е направен избор между „не“ и „да“, няма да бъдат включени в окончателното преброяване.

Ако имате притеснения относно Насоките за прилагане, моля, посочете раздела или разделите, които са повод за безпокойство, и какви са вашите притеснения. Коментарите ще бъдат публични. Моля, не предоставяйте лична информация в коментарите си. Благодарим ви.

Other material

  • title: Ратификация на ревизираните насоки за прилагане на Всеобщия кодекс за поведение
  • jumptext: Гласуването ще се проведе в централно уики. Моля, щракнете върху бутона по-долу, за да бъдете прехвърлени. Имайте предвид, че в процеса на гласуване определена информация, включително вашият IP адрес и потребителски клиент, ще бъде събрана, за да позволи на проверяващите да гарантират почтеността на гласуването. Тази информация ще бъде изтрита 90 дни след приключване на изборите и ще бъде видима само за контролните служители и съветниците по изборите.
  • returntext: Проект за Всеобщ кодекс на поведение
  • unqualifiederror: Моля да ни извините, но изглежда, че не фигурирате в списъка с право на глас. Посетете страницата за помощ на гласоподавателите за повече информация относно избирателните права и информация как да бъдете включени в избирателния списък, ако отговаряте на условията.