Jump to content

Универзален правилник на однесување/Напатствија за спроведување/Гласање/Преводи

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations and the translation is 100% complete.
Универзален правилник на однесување

This page coordinates translation of the 2023 Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines Ratification poll question.

Гласај

Да

Не

Прашање

Дали го поддржувате спроведувањето на Универзалниот правилник на однесување заснован на преработените напатствија?

Ова гласање е дел од процесот на ратификација на напатствијата за Универзалниот правилник на однесување. Дајте го вашиот глас подолу. Повеќе информации ќе најдете на страницата со помош за гласачи на Мета.

Изберете „не“ или „да“. Гласовите кои немаат укажано „не“ или „да“ нема да се важат во конечното пребројување.

Ако имате примедби за Напатствијата за спроведување, укажете го проблематичниот оддел или оддели и опишете ги примедбите. Коментарите ќе бидат собрани и објавени на викито без лично препознатливи информации. Ви благодариме.

Other material

  • title: Ратификација на преработените Напатствија за спроведување на Универзалниот правилник на однесување
  • jumptext: Гласањето ќе се одржи на централно вики. Стиснете на копчето подолу за да прејдете на него. Имајте на ум дека при гласањето се собираат извесни информации од вас како IP-адреса и кориснички застапник, што им овозможува на проверувачите да ја оценат чесноста на гласањето. Тие информации ќе бидат избришани 90 дена по завршувањето на изборите и ќе бидат видливи само за проверувачи и изборни советувачи.
  • returntext: Проект „Универзален правилник на однесување“
  • unqualifiederror: За жал, не сте на списокот на корисници со право на глас. Посетете ја страницата со помош за гласачи за повеќе информации за условите на подобност и за тоа како може да ве додадат на списокот ако ги исполнувате условите.