Jump to content

Universele gedragscode/Handhavingsrichtlijnen/Stemming/Vertalingen

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations and the translation is 100% complete.
Universal Code of Conduct

This page coordinates translation of the 2023 Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines Ratification poll question.

Stem

Ja

Nee

Vraag

Bent u voor de handhaving van de universele gedragscode op basis van de herziene richtlijnen?

Deze stemming maakt deel uit van het ratificatieproces voor de handhavingsrichtlijnen van de Universele Gedragscode. Kijk voor meer informatie op de hulppagina voor kiezers op Meta-Wiki.

Kies a.u.b. "nee" of "ja". Stemmen met een andere waarde worden uiteindelijk niet meegeteld.

Als u twijfels heeft over de 'Enforcement Guidelines', geef dan aan over welke sectie(s) dat is en wat uw kritiek is. Commentaar is openbaar. Geef dus a.u.b. geen persoonlijke informatie in uw reactie.

Other material

  • title: Bekrachtiging herziene handhavingsrichtlijnen Universele Gedragscode
  • jumptext: De stemming wordt gehouden op een centrale wiki. Klik op de knop hieronder om erheen te gaan. Bij het stemmen wordt er bepaalde informatie, waaronder uw IP-adres en browserversie, verzameld om controleurs in staat te stellen de integriteit van de stemming te waarborgen. Deze informatie wordt 90 dagen na het einde van de stemming verwijderd en is alleen zichtbaar voor controleurs en verkiezingsadviseurs.
  • returntext: Project Universele Gedragscode
  • unqualifiederror: Helaas lijkt het erop dat u niet in aanmerking komt om te stemmen. Ga naar de hulppagina voor stemmers voor meer informatie over wie er mag stemmen en om te zien hoe u aan de stemlijst kunt worden toegevoegd als u in aanmerking komt.