Jump to content

User:CKoerner (WMF)/Work/Utrulling av ny søkemotor

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page User:CKoerner (WMF)/Work/Completion Suggester inital rollout and the translation is 86% complete.
Outdated translations are marked like this.

Oppdateringer til søksfullfører kommer 16. mars

Hei!

Please help translate to your language. Thank you!

Den nye søkemotoren som fullfører søk ble standard på den første gruppen med wikier 10. mars. Denne første utrullingen startet på noen av de mindre wikiene for å passe på at utrullingen ville skje på en grei og organisert måte. De gjenværende wikiene vil få oppdateringen 16. mars. Denne vil gjøre storeforbedringer med søkemotoren. Den vil forbedre rekkefølgen resultatene blir vist, ha en toleranse for stavefeil, og forslå færre feilstavede ord.

Siden desember 2015 har 19 000 bidragsytere skrudd på betafunksjonen for å fullføre søk. Bidragsytere er oppmuntret til å prøve den før den blir rullet ut for alle. Vennligst del alle kommentarer angående den på diskusjonssiden.

For å lære mer om arbeidet til Discovery-avdelingen og andre forbedringer til søkemotoren, se Wikimedia-bloggen. Les om CirrusSearch, MediaWiki-tilleggsfunksjonen som gjør wikisøket mulig.