User:Johanna Strodt (WMDE)/Advanced Search Deployment everywhere/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page User:Johanna Strodt (WMDE)/Advanced Search Deployment everywhere and the translation is 50% complete.

Hi all, thanks a lot for your help! We're planning to publish the following announcement on all wikis on Monday, Nov 26, around 11 am UTC. The translation should be done by Monday November 26, 7 am UTC. Thanks again! -- Johanna Strodt (WMDE) (talk) 15:00, 20 November 2018 (UTC)

Advanced Search will become a default feature on your wiki

Kërkimi i Avancuar do të bëhet një funksion i parazgjedhur në wikin tuaj më datë 28 nëntor. Kjo ndërfaqe e re ju lejon të kryeni kërkime të specializuara në faqen e kërkimit, edhe nëse ju nuk dini asnjë sintakse kërkimi. Kërkimi i avancuar vjen nga Projekti Gjerman për Dëshirat Teknike të Komunitetit. Është tashmë nje veçori e parazgjedhur në gjuhën gjermane, arabe, farsi dhe hungareze. Përveç kësaj, më shumë se 40.000 përdorues në të gjithë wiki-t kanë testuar versionin beta. Mendimet janë të mirëpritura në faqen qëndrore të feedback-ut.