User:Keegan (WMF)/Media Viewer

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page User:Keegan (WMF)/Media Viewer and the translation is 100% complete.

Vizualizatorul multimedia și wikiul dumneavoastră

Vizualizatorul multimedia vă permite să vizualizați imaginile la dimensiune extinsă, pentru o experiență captivantă.

Salutări,

După cum probabil ați aflat, am creat și am dezvoltat Vizualizatorul multimedia, o unealtă nouă pentru răsfoirea conținutului multimedia de pe site-urile Wikimediei. Acest instrument a fost testat intensiv începând cu luna noiembrie, sub formă de caracteristică beta. Echipa Multimedia este acum pregătită să activeze Vizualizatorul multimedia ca opțiune implicită de vizualizare a imaginilor și ar dori să-l lanseze aici joi, 24 aprilie. Dacă nu ați încercat încă Vizualizatorul multimedia, vă încurajăm s-o faceți, trimițându-ne păreri și sfaturi înainte de lansarea publică.

Puteți contribui la pregătirea unei lansări eficiente a Vizualizatorului multimedia în comunitatea dumneavoastră?

  • Vă invităm să creați o pagină locală dedicată Vizualizatorului multimedia, în care să inserați câteva din galeriile demonstrative, după care să invitați membrii comunității să testeze noua unealtă și să-și exprime părerile și sfaturile în cadrul acelei pagini de discuție locală.
  • Asigurați-vă că întreaga interfață este tradusă corect.
  • Traduceți și faceți trimitere către pagina de ajutor de la mediawiki.org.

Vă mulțumesc pentru ajutor! Îmi puteți adresa orice altă întrebare care nu își are deja răspunsul în pagina de ajutor. Suntem nerăbdători să aducem o experiență multimedia mai bogată în comunitatea dumneavoastră!