Jump to content

User:Keegan (WMF)/Rename confusion message/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page User:Keegan (WMF)/Rename confusion message and the translation is 100% complete.

ref: User:Pathoschild/2015_sul_rename_confusion

Probablement podeu ignorar l’avís de reanomenament

Hola:

Us hem contactat recentment sobre la necessitat de canviar el nom del vostre compte com a conseqüència del procés de finalització de comptes globals.

És gairebé segur que podreu ignorar el missatge que vau rebre. El vostre compte probablement no es reanomenarà, però de totes maneres preneu-vos un moment per visitar la pàgina de fusió de comptes amb el vostre nom d’usuari i comprovar que posseïu el vostre compte global. El missatge estava dirigit a un nom d’usuari que vau utilitzar amb anterioritat, un compte alternatiu o un robot que ara redirigeix a aquesta pàgina. És el nom d’usuari anterior que caldrà reanomenar per fer lloc a un compte global. Si encara teniu aquest compte global podeu reemplaçar la redirecció quan el procés finalitzi. El robot que va enviar el missatge va seguir la redirecció i el missatge va quedar aquí.

Si posseïu un compte de bot: assegureu-vos d’iniciar una sessió en els comptes de qualsevol bot de la vostra propietat i visiteu Special:MergeAccount, la pàgina de fusió de comptes, si és necessari.

Gràcies pel vostre temps, i disculpes per la confusió causada.

Keegan (WMF) (discussió)