Rapat Wikimedia CEE 2014

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Wikimedia CEE Meeting 2014 and the translation is 86% complete.
Outdated translations are marked like this.
Wikimedia CEE Meeting 2014   City & Venue   Travel   Programme   Participants   Team   Sponsors   FAQ   Preparation
(Questions&NeedsWikimania)
  Survey results
Other languages:
English • ‎Esperanto • ‎Sunda • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎lietuvių • ‎magyar • ‎български • ‎русский • ‎українська • ‎العربية • ‎مصرى • ‎日本語 • ‎한국어
Unoficial logo
Potret grup ti Rapat Wikimedia CEE 2014.
Peta nagara anggota grup Wikipedia Puseur jeung Wetan (CEEWiki). Biru donkger: pangadeg, biru ngora: negara ondangan, hejo kolot: bobotoh, hejo ngora: panilik.

Rapat Wikimedia CEE (WMCEE) 2014 nyaeta rapat taunan nu katilu ti Wikimedia Puseur jeung Wetan Eropah|para Wikimedia ti Puseur jeung Wetan Eropah. Acara ieu diayakeun di Kievo, Ukraina kaping 19 - 21 Desember 2014. Acara ieu diayakeun ku Wikimedia Ukraina.

Rapat ieu nyaeta rapat terusan tina rapat nu sukses saacanana. edisi 2012 di Belgrade, Serbia, jeung edisi 2013 di Modra, Slovakia.

Tujuan utama tina rapat ieu teh nyaeta jang ngabentengan kolaborasi antar-nagara bagean jeung antar-nagara di antawis sababaraha bab Wikimedia, organisasi tematik, grup pangguna sareng komunitas lain di Puseur jeung Eropah Timur jeung daerah-daerahna.

Ringkesan singget:

Tanggal: ti 19 Desember (Juma'ah) dugi 21 Desember (Minggu)

  • Scholarships: WMF will provide a scholarship for representatives who don't have funding from their chapters (thematic organisations / user groups). Please check the relevant option in the registration form in order to apply for a scholarship.

Ringkesan tina proses persiapan tiasa kapendak dina dua halaman di handap.

  • Cutatan ti rapat Wikimania
  • Pertarosan&Kabutuhan: halaman ngeunaan kakuatan, kalemahan, kabutuhan, pertarosan jeung karesep hadirin ti masing-masing nagara.

Hasil surpei ba'da-konperensi nyayogi, sareng evaluasi umum tina acara, sesi sesi pang berguna sareng paling henteu berguna, hasil jeung ide ngabebener.

Tingali oge

Commons-logo.svg Wikimedia Commons has media related to:
Category:Wikimedia CEE 2014