Jump to content

Избори на Фондация Уикимедия/2017/Актуализации/Имейл на Съвета до гласоподавателите

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2017/Updates/Board voter email and the translation is 100% complete.

Уважаеми $USERNAME,

Вие имате право да гласувате в избори 2017 г. за Съвет на настоятелите на Фондация Уикимедия, която управлява проекти като $ACTIVEPROJECT. Съветът на настоятелите е органа за вземане на решения, който в крайна сметка е отговорен за дългосрочната стабилност на Фондацията, така че ние оценяваме широкия принос в избора му.

Фазата на гласуване продължава от 00:00 ч. UTC на 1 май до 23:59 ч. UTC на 14 май. За да гласувате, отидете на <https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:SecurePoll/vote/341>. Повече информация за изборите можете да намерите на адрес <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Foundation_elections/2017/Board_of_Trustees>. За да не получавате бъдещи известия, моля, добавете потребителското си име в <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list>.

Може би също така желаете да узнаете, че от тази седмица уикимедианското движение започва втория кръг от обсъжданията на стратегията за движението - 2030. По време на първия дискусионен цикъл <https://meta.wikimedia.org/wiki/Strategy/Wikimedia_movement/2017/Cycle_1/Report> членовете на общността от групите в проекта Уикипедия и сродните й проекти, филиалите и други организирани групи, допринесоха с над 1 800 изявления. В текущия цикъл <https://meta.wikimedia.org/wiki/Strategy/Wikimedia_movement/2017/Cycle_2>, Ви каним да обсъдите основните теми, извлечени от насоките на общностите, фокусирани върху състоянието на общностите, ролята на технологиите и мнения за знанието в бъдеще. Помогнете за формирането на бъдещата рамка на Фондация Уикимедия, нейните общности и свързани с нея групи по целия свят.