Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/Mike Peel/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/Mike Peel and the translation is 100% complete.


Mike Peel (Mike Peel)

Mike Peel (talk meta edits global user summary CA  AE)

Resum de dades
Jo el 2017
 • Personals:
  • Nom: Mike Peel
  • Ubicació: Tenerife, illes Canàries, Espanya
  • Llengües: en-N, es-1, pt-BR-1, fr-1, python, C
 • Editorials:
  • Wikimedista des de: 2005
  • Wikis on és actiu: Viquipèdia en anglès, Commons, Wikidata
statement (Not more than 450 words) Sóc principalment actiu a la Viquipèdia en anglès, Commons i Wikidata, amb més de 350.000 edicions combinades des del 2005. Treballo tant en la creació de contingut (articles nous, ampliació d'articles, noves fotografies) com en el wikignoming (per exemple, enllaçant viquipèdies, Wikidata, Commons). Vaig ser autor de la infotaula multilingüe de Wikidata utilitzada en més de 3 milions de categories de Commons, he operat el Pi bot (més de 8 milions d’edicions, principalment a Wikidata i Commons) i vaig co-crear el terme "editathon" amb el primer esdeveniment a la Biblioteca Britànica el 2011.

Vaig ser cofundador de Wikimedia UK i en vaig ser membre de la junta durant els seus primers cinc anys, ja que es va crear com a organització benèfica i es va convertir en una organització consolidada. Vaig formar part del Comitè de Distribució de Fons durant quatre anys, tant al comitè inicial el 2012-2014 com en un altre mandat el 2015-2017. Formo part de Wiki Movimento Brasil des del 2019 (de manera informal des del 2016), tot contribuint activament a una afiliació pròspera en una comunitat emergent. Això ha ampliat la meva comprensió dels diversos reptes als quals s'enfronta el nostre moviment, particularment donades les realitats locals i la necessitat d'abraçar la diversitat.

De dia sóc un radioastrònom que treballo per a projectes internacionals de telescopis col·laboratius. He viscut al Regne Unit i al Brasil i actualment treballo a Espanya (he estat aprenent portuguès i castellà).

M'agradaria aportar la meva experiència de tot el moviment Wikimedia a la junta de la WMF. La meva experiència m'ha donat una visió general del moviment Wikimedia, i he entès diversos afiliats tot formant-ne part de diversos i tot revisant les seves activitats a través de l'FDC. Al mateix temps, sóc membre actiu de la comunitat a la wiki i entenc els diferents punts de vista de diversos projectes de Wikimedia.

Vinculat amb l'estratègia general del moviment Wikimedia, m'agradaria veure una centralització menor a la WMF de la despesa i els recursos del moviment, amb un augment corresponent en l'ús (i el creixement) de l'experiència i el lideratge dels afiliats de Wikimedia a les seves àrees geogràfiques i/o especialitats. També m'agradaria que la Junta (i la WMF més generalment) esdevingués més transparent i participés més amb la comunitat.

Top 3 Board priorities 1. Nova contractació d'un director executiu, incorporació i procés de transició global

2. Incrementar la transparència i el compromís de la junta i de l'organització de la WMF amb la comunitat Wikimedia

3. Proporcionar orientacions per reequilibrar la feina feta per la WMF vs. afiliats vs. comunitat

Top 3 Movement Strategy priorities 1. Incrementar el compromís amb les comunitats emergents, tot aprofitant al màxim els punts forts de les comunitats més privilegiades

2. Desenvolupament tècnic sostenible i innovador

3. Incrementar la interacció amb organitzacions germanes (per exemple, GLAM)

Verificació Verificació realitzada pel Comitè Electoral o per personal de la Fundació Wikimedia.
Elegibilitat: Artículo bueno.svg Verificat
Verificat per: Matanya (talk) 20:21, 1 July 2021 (UTC)
Identificació: Artículo bueno.svg Verificat
Verificat per: Joe Sutherland (Wikimedia Foundation) (talk) 18:14, 29 June 2021 (UTC)