Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/Ravishankar Ayyakkannu/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/Ravishankar Ayyakkannu and the translation is 100% complete.

Ravishankar Ayyakkannu (ravidreams)

ravidreams (talk meta edits global user summary CA  AE)

Resum de dades
Ravi a Wikimania 2015 a Mèxic.
 • Personals:
  • Nom: Ravishankar Ayyakkannu
  • Ubicació: Índia
  • Llengües: tàmil, anglès
 • Editorials:
  • Wikimedista des de: 2005
  • Wikis on és actiu: Viquipèdia, Viquitexts i Viccionari en tàmil, Wikidata, Commons
statement (Not more than 450 words) Vaig començar a editar la Viquipèdia en tàmil com a estudiant de postgrau el 2005. Des de llavors, he treballat intensament tant com a membre de la comunitat com a personal per fer créixer els projectes de Wikimedia a la regió del sud d'Àsia.

Com a cap d'associacions estratègiques (Àsia i Europa de l'Est) a la Fundació Wikimedia durant el 2016-18, vaig dissenyar un programa de participació de la comunitat a la Viquipèdia, patrocinat per Google, anomenat Project Tiger, que va augmentar el contingut de la llengua índia en 10 idiomes diferents en més de 16.000 articles en un període curt de tres mesos. Google va ampliar aquest èxit pilot en un programa global anomenat Project GLOW en 18 idiomes en 5 regions.

També vaig dirigir el programa Wikipedia Zero a la regió que proporcionava accés gratuït a projectes de Wikimedia per a més de 800 milions d'usuaris a tot el món, a més de deu països asiàtics i de l'Europa de l'Est.

Com a director del programa del Capítol Wikimedia Índia 2014-2016, hem convertit el projecte Viquitexts en tàmil en els 10 millors projectes a nivell mundial. He afegit més de 10.000.000 pàgines per automatització, innovació i participació de la comunitat mitjançant l'API Google OCR. Vaig iniciar la tendència a la concessió de llicències gratuïtes de recursos d'educació finançats per les institucions governamentals índies i vaig facilitar la promulgació d'ordres governamentals amb aquest propòsit.

Vaig portar 2000 llibres tàmils nacionalitzats al domini públic i els vaig penjar en línia mitjançant un conveni amb el govern estatal de Tamil Nadu i altres organitzacions associades.

Com a buròcrata i administrador en la majoria de projectes Wikimedia en tàmil des del 2005, he centrat la meva energia a construir la comunitat i establir polítiques amb el consens de la comunitat.

Em va agradar construir comunitats de coneixement lliures i vaig tenir el plaer de la majoria de membres de la comunitat de llengües índies. Vaig tenir un paper crucial a l'hora d'organitzar la primera conferència de la Viquipèdia en tàmil en el seu desè aniversari i la segona WikiConference India després d'un desfasament de cinc anys el 2016.

Després d’haver treballat amb la majoria de comunitats i organitzacions de Wikimedia a l'Índia i als països veïns com Nepal, Bangla Desh i Sri Lanka, tinc una bona comprensió de les aspiracions i necessitats de les comunitats del Sud Global.

Fora del moviment Wikimedia, sóc membre fundador i assessor de la Fundació Kaniyam, que treballa per crear eines i repositoris per afavorir el creixement lliure del coneixement en llengua tàmil en línia.

També he estat membre del Consell General del Fòrum Internacional de Tecnologies de la Informació en Tàmil, una organització sense ànim de lucre que defensa la creació d'estàndards informàtics tàmils.

També he participat en molts altres moviments de codi obert com Creative Commons, WordPress i Ubuntu.

Si fos elegit com a membre de la junta, m'esforçaria per assegurar-me que s'escolti la veu de la comunitat del Sud Global i que s'assignin els recursos deguts per solucionar la bretxa de coneixement lliure a la regió.

Top 3 Board priorities 1. Assegurar-se que la junta reflecteixi l'esperit de la comunitat i del moviment en totes les seves activitats.

2. Assegurar-se que la junta supervisi amb èxit la implementació de l'estratègia de moviment.

3. Assegurar-se que la junta sigui conscient de les aspiracions i necessitats del Sud Global.

Top 3 Movement Strategy priorities 1. Millorar l'experiència d'usuari

2. Innovar en coneixement lliure

3. Garantir l'equitat en la presa de decisions

Verificació Verificació realitzada pel Comitè Electoral o per personal de la Fundació Wikimedia.
Elegibilitat: Artículo bueno.svg Verificat
Verificat per: Matanya (talk) 21:13, 1 July 2021 (UTC)[]
Identificació: Artículo bueno.svg Verificat
Verificat per: Joe Sutherland (Wikimedia Foundation) (talk) 01:01, 30 June 2021 (UTC)[]