Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2005/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
2005 Eleccions al Consell d'Administració
Organització


Salutacions per a tothom,

Les elecciols al Consell d'Administració (Board of Trustees) de la Fundació Wikimedia s'iniciarà properament. Som nosaltres, els Viquimedians, quins escollirem dos representants entre els participants als projectes de Wikimedia de tot arreu el món. Als membres del Consell d'Administració se'ls atorga la facultat de prendre l'última paraula en les decisions de la Fundació Wikimedia. El seu paper no té res a vore amb la gestió dels llocs webs.

Votarem per dos candidats que seran triats per a un període de 2 anys, i tots dos valen per igual. Perquè pugueu votar, heu d'haver abastat almenys 400 modificacions en total a tots els projectes de Wikimedia abans del 30 de maig de 2005 a les 0:00 hores (UTC), i també almenys haver-te registrat com a usuari 90 dies abans de la votació. Si us plau, tingeu-ne que els responsables electorals tenen facultat de desqualificar vots d'usuaris permanentement blocats i d'usuaris ninots. Si voteu en més d'un projecte, també es considerará un cas d'usuari ninot.

El sistema d'elecció està basat pel mètode del vot d'aprovació. Cada votant tindreu la possibilitat de votar com més candidats vulgueu, i els dos candidats més votats seran declarats guanyadors. En cas d'empat, s'anunciarà una segola convocatòria de desempat.

Els candidats interessats podeu omplir un formulari d'inscripció en Candidats per a les eleccions del 2005 o a les seues subpàgines a partir del 7 de juny de 2005, hora 00:00 (UTC). A continuació tindran fins tres setmanes per a presentar-se a la resta de la comunitat Wikimedia. Els coordinadors de traducció vetllaran per la traducció d'aquestes presentacions en tots els idiomes, després del qual començarà la votació.

Aquesta és l'agenda per a l'elecció d'aquest any:

Inscripció de candidats
des del dimarts dia 7 de juny de 2005, hora 0:00 (UTC)
al   dilluns dia 27 de juny de 2005, hora 24:00 (UTC)
Votacions
des del dimarts 28 de juny de 2005, hora 0:00 (UTC)
al   dilluns 11 de juliol de 2005, hora 24:00 (UTC)
Si sabeu escriure altres idiomes, si us plau, traduiu aquest text i publiqueu-lo als projectes Wikimedia del idioma corresponent. Una vegada feta, si us plau, avise-nos en Traducció de material per a les eleccions del 2005.

Si desitgeu participar en la traducció dels propers butlletins, si us plau, inscriviu-vos en Coordinadors de traducció del material per a les eleccions del 2005.

Finalment, volem desitjar tots els candidats com més sort millor en aquesta convocatòria d'eleccions,

Responsables electorals, Comitè Electoral de WikimediaHello Everyone,

The qualifications required in order to vote have been changed. Formerly, it was "400 in total prior to 00:00 May 30, 2005 (UTC)", but it is now "at least 400 edits prior to 00:00 May 30, 2005 (UTC) on the Wikimedia project from which you cast your vote."

This change had been suggested by the Board (see Wikimedia:Meetings/June 7, 2005) to help us to avoid errors and the possibility of fraudulent votes.

Thank you for your understanding.

09:57, 15 Jun 2005 (UTC)
Election officials, Wikimedia Election Committee