Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2005/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
2005 Board elections
Organization


Tervehdys kaikille,

Wikimedia-säätiön johtokunnan vaalit vuodelle 2005 alkavat pian. Te, wikimedialaiset, valitsette kaksi edustajaa Wikimedian osallistujista ympäri maailmaa. Säätiön johtokunnan jäsenille sälyttyy lopullinen päätöksen teko Wikimedia-säätiön asioissa. Johtokunnan toimenkuva ei ole verkkosivuston toiminnan johto.

Äänestys koskee kahta johtokuntapaikkaa. Heidät valitaan kahdeksi vuodeksi, eikä paikkojen välillä ole mitään eroa. Jotta voit äänestää, pitää sinulla olla ainakin 400 muokkausta yhteensä Wikimedian projekteissa ennen 30. toukokuuta, 2005, 00:00 (UTC), ja ainakin yhden niistä on pitänyt olla vähintään 90 päivää ennen ännestysajan käynnistymistä. Huomaa, että äänestystoimikunnan jäsenillä on valtuus mitätöidä äänet pysyvästi käyttäjiltä, joiden tunnuksien käyttö on estetty ("bannattu") tai joiden on todettu käyttävän useita rinnakkaisia tunnuksia epäeettisellä tavalla (sockpuppeting, kakkosnikillä esiintyminen). Useamman kuin yhden projektin kautta äänestys katsotaan myös "käsinukkeiluksi" verrattavaksi.

Vaalit järjestetään hyväksymisvaalitapaa noudattaen. Jokainen äänestäjä voi äänestää niin montaa ehdokasta kuin katsoo soveliaaksi. Kaksi ehdokasta jotka ovat saavuttaneet eniten ääniä julistetaan voittajiksi. Tasapelin sattuessa, järjestetään jälkiäänestys.

Kiinnostuneet ehdokkaat voivat täyttää lomakkeen ehdokassivulla tai sen alasivuilla alkaen 7. kesäkuuta, 2005, 00:00 (UTC). Sen perästä heillä on kolme viikkoa aikaa esittäytyä lopulle Wikimedia yhteisöstä. Käännös-koordinaattorit kääntävät lomakkeiden sisällön niin monelle kielelle kuin mahdollista, jonka jälkeen äänestys voi alkaa.

Alla on tämän vuoden vaalien aikataulu:

Ehdokkaaksi voi asettua tiistaista 7. kesäkuuta 2005, klo 00:00 alkaen. Mahdollisuus päättyy sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 27. kesäkuuta 2005, klo 00:00. Ajat ovat UTC-aikoja.
Äänestäminen alkaa tiistaina 28. kesäkuuta 2005, klo 00:00 alkaen. Äänestys päättyy sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 11. heinäkuuta 2005, klo 00:00. Ajat ovat UTC-aikoja.
If you speak another language, please translate this note and post it to the respective Wikimedia projects in those languages. Once you have done so, please notify us at Board elections/2005/Notice translation.

If you would like to oversee the translation of further notes, please list yourself on Board elections/2005/Notice translation#Coordinators.

Finally, we would like to wish all of the candidates the best of luck in this election,

Election officials, Wikimedia Election Committee