Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Ausir/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Gebruiker:Ausir[edit]


Gebruiker Ausir
Echte naam Paweł Dembowski
Locatie Głogów, Polen
Leeftijd 24
Gebruikerpagina('s) User:Ausir, w:pl:user:Ausir, w:en:user:Ausir, commons:user:Ausir
Wikimedia-deelnemer sinds februari 2004
Projecten waaraan ik deelneem Ik ben vooral actief op de Poolse Wikipedia, Engelstalige Wikipedia en Commons, maar ik heb ook bewerkingen gedaan op andere Poolse en Engelstalige projecten en ook enkele andere talen.
Talen waarin ik deelneem Ik spreek vloeiend Pools en Engels en ken de basis van Russisch en Duits.
Link naar gebruikersbijdragen pl.wikipedia, en.wikipedia, meta, commons
Mijn kandidaatstelling Ik heb bijdragen geleverd aan Wikipedia en andere Wikimedia-projecten sinds februari 2004 en heb meer dan 20.000 bewerkingen gedaan op (vooral) de Poolse en Engelstalige Wikipedia en Wikimedia Commons. Ik ben een administrator op alledrie, een Checkuser op de Poolse Wikipedia, een bureaucraat op Commons en een Wikimedia Steward. Ik was een van de stichtende leden van de Wikimedia Polen Associatie. Eerlijk gezegd ben ik de laatste maanden minder actief geweest op de Wikimedia-projecten, maar ik kijk er naar uit om mijn activiteiten te hervatten.

Ik studeer momenteel marketing en bedrijfsbeheer op de Wrocław Economische Universiteit en ik werk als een freelance Engels-Poolse vertaler (ik heb gewerkt voor Microsoft en Adobe).

Ik wil dat Wikipedia nog steeds open en vrij blijft, wat betekent dat ik een voorstander ben om het gebruik van niet-vrije inhoud (zoals fair use afbeeldingen) tot een minimum te beperken. Ik ben ook in het algemeen een voorstander van Wikipedia's zusterprojecten, maar aan de andere kant denk ik dat sommigen ervan van begin af aan een slecht idee waren, dus ik denk niet dat ze allemaal dezelfde aandacht verdienen. Ik geloof ook sterk in meertaligheid en in het ondersteunen van de lokale gemeenschappen en het betrekken van meer mensen van buiten de V.S. en West-Europa in Wikimedia-zaken.

Voor vragen, post hier Board elections/2007/Candidates/Ausir/questions