Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/DragonFire1024/nb

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

User:DragonFire1024[edit]

Bruker DragonFire1024
Virkelig navn Jason Safoutin
Meg etter en hårklipp 20. juni.
Sted Buffalo, New York
Alder 26
Brukersider Engelsk Wikinews, Engelsk Wikipedia, Commons (engelsk).
Wikimedia-bruker siden Wikinews: 9. januar 2006; Wikipedia: 21. januar 2006; Commons: 14. januar 2006
Prosjekter jeg bidrar på Wikinews, Wikipedia, Commons.
Språk jeg bidrar på Engelsk
Lenke til bidragsside wikinews:en:special:contributions/DragonFire1024, w:en:special:contributions/DragonFire1024, commons:en:special:contributions/DragonFire1024.
Min kandidaturuttalelse Jeg er sterkt involvert i en.Wikinews og er også administrator. Jeg har lagt ut nesten 450 artikler på en.Wikinews siden jeg ble aktiv i januar 2006. Jeg har også skrevet flere intervjuer som er eksklusive for Wikinews, og er en av utviklerne av Wikinews Video 2.0 og Wikinews Weather (BETA). Jeg lagde to promosjonsvideoer for wikinews, og var den som først organiserte og startet opp Wikinews Weather (igjen etter mer enn 2 1/2 år), som oppdateres og vedlikeholdes av meg og en annen bruker. Jeg håper å få mange brukere på forskjellige wikier involvert i kringkasting og opptak av Wikinews Video og Wikinews Weather.

Mitt største wiki-omspennende mål er et forsøk på å få brukere på forskjellige prosjekter til å samarbeide om visse saker og ideer, og å hjelpe til med å utvikle nye måter å samle inn informasjon på og mer effektive måter å levere den informasjon ut til verden.

Jeg mener at alle Wikimedia-prosjekter bør få lik oppmerksomhet når avgjørelser om retningslinjer/finanser osv. fattes, og at disse retningslinjene bør tilpasses til hvert prosjekts behov og mål når det er mulig. Jeg mener også at hvert prosjekts samfunn bør være mer involvert i styreavgjørelser som kan føre til drastiske endringer i prosjektet/-ene.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/DragonFire1024/questions