Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Kate/nb

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

User:Kate[edit]

Bruker Kate
Virkelig navn River Tarnell
meg
Sted Oxford, Storbritannia
Alder 23
Brukersider User:Kate, w:en:User:Kate
Wikimedia-bruker siden 6. june 2004
Prosjekter jeg bidrar på en.wikipedia, meta
Språk jeg bidrar på en
Lenke til bidragsside meta, en.wp
Min kandidaturuttalelse Som styremedlem vil jeg vende Foundation tilbake til den kjerneformål: å publisere en encyklopedi som kan redigeres av brukerne på internett. Jeg vil støtte omplassering eller nedlegging av ikke-Wikipedia-prosjekter. Jeg vil gå imot ethvert forsøk fra Foundation på å publisere innhold i andre former, som bøker. Allikevel mener jeg at det å publisere innholdet vårt er viktig, slik at det kan bli tilgjengelig for et større publikum, også de uten internettilgang. Jeg vil aktivt søke å gå i partnerskap med andre organisasjoner som kan oppnå dette.

Jeg vil redusere driftskostnadene til et absolutt minimun, og bruke så mye som mulig av midlene på å støtte serverne, som det er bekymring omkring. Jeg vil utforske andre kilder til støtte, som stipender, sponsoravtaler og annonsering.

Jeg vil styrke vår tekniske kompetanse gjennom forskjellige metoder, som å leie inn ytterligere teknisk personale, og å sikre at vi har en klar idé om hvordan vi skal ekspandere for å fylle etterspørselen etter innholdet vårt.

Jeg har vært MediaWiki-utvikler og systemadministrator for Wikimedia siden 2004, og jeg tror at dette gir meg en unik innsikt i hvordan organisasjonen vår fungerer på et teknisk nivå, og hvilke endringer som må gjøres for å sikre vår videre suksess.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Kate/questions