Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Kingboyk/nb

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

User:Kingboyk[edit]


Bruker Kingboyk
Virkelig navn Stephen Kennedy
Sted Gloucestershire, Storbritannia
Alder 34
Brukersider Hoved: English Wikipedia. Andre: Wikipedia på andre språk, Meta, Commons, Mediawiki, Wiktionary.
Wikimedia-bruker siden september 2005
Prosjekter jeg bidrar på Wikipedia En, og andre. Jeg er også en AutoWikiBrowser-utvikler.
Språk jeg bidrar på Engelsk, veldig grunnleggende fransk
Lenke til bidragsside En
Min kandidaturuttalelse Jeg ønsker å se en sterkere og mer demokratisk Foundation, med bedre rettledning og assistanse for frivillige, og skarpere fokus på kjernemålene. Foundation må bli sterkere i forhold til sin visjon, sitt lederskap for vårt samfunn av frivillige, sitt varemerke og sitt ansvar.

Som styremedlem vil jeg jobbe for et veikart for vår fremtidige utvikling. Jeg vil også fokusere på å utvide vår rekkevidde utenfor Europa og Nord-Amerika, og bedre samarbeid og idédeling mellom wikier. Vi har mye å lære fra hverandre! Jeg vil med respekt fremme mitt syn at alle styremedlemmer bør være valgt.

Jeg har vært wikipedianer i to år. Jeg er administrator på engelsk Wikipedia, AWB-utvikler og jeg har samarbeidet om å skrive flere «utmerkede artikler». Jeg har erfaring fra samme nivå som denne rollen, idet jeg har vært medlem av studentrådet og finanskomitéen på Brunel University. Jeg bor på en liten gård i England.

Dette er et sammendrag av min personlige uttalelse. I henhold til valgreglene har jeg laget en privat personal platform statement som jeg inviterer alle stemmegivere til å lese. Takk.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Kingboyk/questions