Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Oscar/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Käyttäjä:Oscar[edit]


Käyttäjä Oscar
Oikea nimi Oscar van Dillen
Sijainti Rotterdam, Netherlands
Ikä 49
Käyttäjäsivu(t) User:Oscar, foundation:User:Oscar, commons:User:Oscar, nl:User:Oscar, de:User:Oscar, en:User:Oscar, es:User:Oscarami, fr:User:Oscar, it:User:Oscar, tr:User:Oscar, zh:User:Oscar, ja vielä lisääkin; myöskin sivut hollanninkielisissä wikibooksissa ja wikinewsissa muiden muassa.
Wikimedian osallistuja vuodesta helmikuussa 2004
Projektit, joihin osallistun pohjimiltaan useita mutta nlwikipediassa ja metawikissä enimmät muokkaukseni.
Kielet, joihin osallistun Puhun sujuvasti hollantia, englantia, saksaa ja ranskaa sekä puhun muitakin kieliä enemmän tai vähemmän; muokkaukseni ovat kuitenkin pääosin hollaninkielisissä projekteissa ja metawikissä.
Linkki käyttäjän muokkaussivuille Joitain suoria linkkejä pääprojekteistani: nlwikipedian muokkaukset, nlwikipedian lokit, metawikin muokkaukset, metawikin lokit, nlwikimediawikin muokkaukset, nlwikimediawikin lokit, mutta myöskin enwikipedian muokkaukset, commonswikin muokkaukset...
Ehdokaslausuntoni Olen ammattimainen säveltäjä ja opettaja rotterdamin konservatoriossa, ammatillisella urallani olen ollut tilapäisenä managerinakin vuosia. kun tulin valituksi yhteisön-edustajana laajennettuun johtokuntaan joulukuussa 2006, minulla oli kunnia palvella 6 kuukautta siitä (lue lisäselvennys). kasvettuani itse projektien kautta, tulin ylläpitäjäksi nlwikissä toukokuussa 2004, metassa huhtikuussa 2005, ja olen ollut ylivalvoja kesäkuusta 2005; olin perustajana ja ensimmäisenä presidenttinä wikimedia nederlandissa, jäsenenä nykyisin torkkuvassa "special projects" komiteassa, ja nykyisellään puheenjohtajana tilintarkastuskomiteassa.

olen pyrkinyt parhaani mukaan säilyttää kosketuspinnan niin moneen perustavaan asiaan mitä projekteissa tapahtuu, kuin suinkin mahdollista, mikä ei ole helppoa ahkeralle johtokunnan jäsenelle

frankfurtin johtokuntaretriitissä vuonna 2006 (lue minun reporttini) vertasin wikimediaa savijaloilla kävelevään jättiläiseen, tämä on ollut eniten mielessäni ja huolenaiheenani: yhteenmukauttaa vapaaehtoisten (kuten itsekin olen) järjestö ydinryhmään tuoreeltaan palkattuja osaavia ihmisiä, jolla tuemme kasvuamme edelleen tulevaisuuteen ja pysymme itsenäisenä järjestönä. koska tämä on saavutettu vasta osittain, haluaisin edelleen avustaa seuraavia askelia, jotka kohentavat kasvuamme ja kädenojennustamme ulospäin, laatuamme ja vakauttamme, meidän itsenäisyyttämme ja vastuuntuntoisuuttamme.

uskon että olemme uutta 21. vuosisadan "ensyklopedistien" sukupolvea joka kerää enemmän kuin vain tietoa yksistään: edito ergo sum (sitaatti).

Kysymykset voit jättää tänne Board elections/2007/Candidates/Oscar/questions