Wikimedia press releases/Registration opens for Wikimania 2006/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

De Wikipedia Foundation kondigde deze week het begin voor aanmeldingen van Wikimania 2006, de jaarlijkse Wikipedia conferentie, bekend. De conferentie zal van 4 tot en met 6 augustus worden gehouden in Cambridge, Massachusetts. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij <url>.

Wikimania 2006 zal van 4 tot 6 augustus 2006 op de hogeschool van Harvard plaatsvinden, met medewerking van Berkman Center for Internet and Society. De hoge school zal ook de verblijfplaats zijn voor veel deelnemers van over de hele wereld.

Het programma zal onder andere bestaan uit een combinatie van Workshops, debatten en presentaties van verschillende sprekers. Presentaties die op de deelnemersoproep hebben gereageerd, zullen door het programmateam worden nagekeken; andere presentaties uit de Wikimedia-projecten, zullen worden uitgenodigd. Het programma zal van vrijdagmorgen tot zondagavond plaatsvinden; verdere informele gebeurtenissen en uitstapjes zullen maandag plaatsvinden.

Op Wikimania 2006 zal ook een schrijf- en mediawedstrijd plaatsvinden, encyclopedieartikelen, foto's, kranten, animaties en audio- en video-opnames zullen kunnen worden ingeschreven; de winnaars worden op de conferentie bekend gemaakt.

Verdere informatie[edit]

Voor vragen en interviews kunt u zich wenden tot: <lijst van perscontacten>

Verdere achtergrondinformatie kunt u vinden op de (Engelse) conferentie-website.