Wikipedia 15/MassMessages/Mark announcement/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikipedia 15/MassMessages/Mark announcement and the translation is 100% complete.


Википедија 15 доби свое обележје! Погледајте ја потстраницата „Материјал“ на страницата „Википедија 15“ на Мета за да ги видите ликовните решенија и да дознаете како даги користите. Оваа година обележјето е забавно, интерактивно и бесконечно прилагодливо. Со нетрпение чекаме да видиме како вашата заедница ќе го искористи!

–За Екипата за меѓусебно општење на Фондацијата ВИкимедија, Сем Љен и Џо Садерланд