Talk:Inkscape on Win32 Server

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to: navigation, search

Not working[edit]

When I attempt to have it create the thumbnail I get:

Error creating thumbnail: The system cannot find the file specified.
0 file(s) copied.

** (inkscape.exe:4948): WARNING **: Specified document C:\input.svg cannot be opened (is it valid SVG  file?)

(inkscape.exe:4948): Gtk-CRITICAL **: gtk_main_quit: assertion `main_loops != NULL' failed
The system cannot find the file specified.

I have tried moving the batchfile, but it doesn't work.

I think I can fix it, as well as post the fixed version. --Onekopaka

Edition 2 of not working.[edit]

After some optimization, I found the problem. MediaWiki is using "/" to identify a directory instead of "\".

If it was possible to make it a "\", then everything would be fine.

Error now:

Error creating thumbnail:
C:\Documents and Settings\HP_Owner\My Documents\xampp\htdocs\wiki>copy "C:\Documents and Settings\HP_Owner\My Documents\xampp\htdocs\wiki/images/Padlock.svg" "C:\input.svg"
The system cannot find the file specified.
0 file(s) copied.

C:\Documents and Settings\HP_Owner\My Documents\xampp\htdocs\wiki>"C:\Program Files\Inkscape\inkscape.exe" C:\input.svg --export-png C:\output.png -w 128

** (inkscape.exe:760): WARNING **: Specified document C:\input.svg cannot be opened (is it valid SVG file?)

(inkscape.exe:760): Gtk-CRITICAL **: gtk_main_quit: assertion `main_loops != NULL' failed

C:\Documents and Settings\HP_Owner\My Documents\xampp\htdocs\wiki>copy "C:\output.png" "C:\Documents and Settings\HP_Owner\My Documents\xampp\htdocs\wiki/images/thumb/128px-Padlock.svg.png"
The system cannot find the file specified.

--Onekopaka