Политика за достъп до непублични лични данни – резюме

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Access to nonpublic personal data policy-summary and the translation is 86% complete.
Outdated translations are marked like this.

Това е достъпно написано резюме на Политиката за достъп до непублични лични данни.

Предупреждение: Това резюме не е част от Политиката за достъп до непублични лични данни и не е юридически документ. То представлява само удобен справочен текст за разбиране на пълната политика за достъп до непублични лични данни. Мислете за него като за обобщение за неспециалисти.

Тъй като вярваме, че поверителността на личните данни на членовете на общността на Уикимедия е от ключово значение, онези членове, които имат достъп до непублични лични данни, могат да ги разкриват само при определени условия, като например:

Тъй като вярваме, че опазването на личните данни на членовете на общността на Уикимедия е важна ценност на Уикимедия, онези, които имат достъп непублични лични данни, трябва:

Тъй като ценим членовете на общността, които поемат критичната роля да се грижат за безопасността на сайтовете на Уикимедия и на техните потребители, и които желаят да собствените им лични данни да бъдат опазени, обещаваме: