Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Danny/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Käyttäjä:Danny[edit]

Käyttäjä Danny
Oikea nimi Danny Wool
Wikimaniassa vuonna 2006
Sijainti St. Petersburg, Florida, Yhdysvallat
Ikä 43
Käyttäjäsivu(t) Englanninkielinen Wikipedia.
Wikimedian osallistuja vuodesta 2001 lopulla/rekisteröitynyt alkuvuodesta 2002
Projektit, joihin osallistun Aktiivinen englanninkielisessä Wikipediassa ja Wikiaineistossa, olen muokannut monia muita projekteja (mukaan lukien Wikijuniorin aloittamisen) ja monilla muilla kielillä.
Kielet, joihin osallistun Sujuvasti englantia ja hepreaa. Sellaista ranskaa, mitä opittiin Ontarion lukiossa 1970-luvulla.
Linkki käyttäjän muokkaussivuille Englanninkielinen Wikipedia, Englanninkielinen Wikiaineisto, Commons, Hepreankielinen Wikipedia, Hepreankielinen Wikiaineisto.
Ehdokaslausuntoni Quis custodiet ipsos custodes?

Marraskuussa 2006 johtokunta, toimiston henkilökunta ja paikallisjaostojen edustajat kokoontuivat kolmen päivän ajan Frankfurtissa suunnitellakseen säätiön tulevaisuutta.

Seitsemän kuukautta myöhemmin, mitä on saavutettu? Totta, palkattu henkilökunta on kasvanut, mutta se tekee kysymykset vieläkin tähdellisemmiksi: Missä on rahoitusstrategia? Missä on tiekartta tekniikan osalta? Mikä on kestävän kehityksen suunnitelma? Kansainvälinen laajentuminen ja yhteisökumppanuudet saattavat olla jännittävämpiä, mutta johtokunnan rooli on kohdentaa huomio ydinasioihin, suojella perusomaisuuttamme ja varmistaa, että projekti säilyy toimivana ja relevanttina. Siihen toivon voivani keskittyä.

Rekisteröityneenä Wikipedian käyttäjänä vuoden 2002 alusta autoin joidenkin sen peruslinjausten määrittelemisessä. Olen tehnyt varainkeruuta säätiölle ja availlut lisävaroille ovia tulla luoksemme. Olen myös viettänyt lähes kaksikymmentä kuukautta työskennellen säätiön toimistossa, ja tunnen sen toimintatavat lähietäisyydeltä.

Henkilökohtaisessa elämässäni olen työskennellyt useilla median aloilla sekä kaupallisella että voittoa tavoittelemattomalla sektorilla ja olen jopa ammattimaisesti toimittanut painettuja tietosanakirjoja. Olen ylpeä todetessani, että olen yhä aktiivinen muokkaaja eri projekteissa.

Kysymykset voit jättää tänne Board elections/2007/Candidates/Danny/questions