Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Kate/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Gebruiker:Kate[edit]


Gebruiker Kate
Echte naam River Tarnell
ik
Locatie Oxford, Verenigd Koninkrijk
Leeftijd 23
Gebruikerpagina('s) User:Kate, w:en:User:Kate
Wikimedia-deelnemer sinds 6 juni 2004
Projecten waaraan ik deelneem en.wikipedia, meta
Talen waarin ik deelneem en
Link naar gebruikersbijdragen meta, en.wp
Mijn kandidaatstelling Als bestuurlid zal ik de Foundation terugbrengen naar haar kerndoel: het publiceren van een bewerkbare encyclopedie op internet. Ik zal het verplaatsen of beëindigen van niet-Wikipedia-projecten steunen. Ik zal elke poging van de Foundation om content in een andere vorm, zoals boeken, te publiceren, tegenwerken. Ik ben wel van mening dat het publiceren van onze content belangrijk is, zodat het beschikbaar is voor een breder publiek, inclusief mensen die geen toegang hebben tot internet. Ik wil actief zoeken naar samenwerking met andere organisaties die dit doel kunnen bereiken.

Ik zal onze bedrijfskosten tot een absoluut minimum beperken, en zoveel mogelijk van onze middelen gebruiken voor onze hosting bekommernissen. Ik zal aanvullende financieringsmogelijkheden onderzoeken naast donaties van gebruikers, zoals beurzen, sponsoring en advertenties.

Ik zal op verschillende manieren onze technische vaardigheden verbeteren, zoals het huren van meer technische medewerkers, en het garanderen dat we een helder beeld hebben van hoe we kunnen uitbreiden om aan de vraag voor onze content te kunnen voldoen.

Ik ben sinds 2004 een MediaWiki-ontwikkelaar en een Wikimedia systeembeheerder, en ik ben van mening dat dit mij een uniek inzicht geeft in hoe onze organisatie op technisch niveau werkt, en welke veranderingen nodig zijn om ons blijvend succes te garanderen.

Voor vragen, post hier Board elections/2007/Candidates/Kate/questions