Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Warning2/jv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Pamilihan durung diwiwiti. Swara ora bakal ditampa.
Kaca informasi calon saiki lagi diterjemahake. Mangga pirsani kaca iki kanggo mangerteni piye carane mbiyantu.