Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Warning5/jv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Pamilihan ditutup ing tanggal 10 Agustus 2009. Swara sing dikirim sawise kuwi ora bakal ditampa.
Asil diumumake tanggal 12 Agustus 2009.