User talk:KlaasZ4usV

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Archive

RE: Niet actief?[edit]

Ik ben voornamelijk actief op MediaWiki.org, waar soms een banner voor een vertaling op Meta verschijnt. Aangezien ik meehelp met het vertalen van de software op translatewiki help ik ook graag op Meta mee. Bedankt voor het verbeteren! Ik had de meeste vertalingen overgenomen van een eerdere variant van hetzelfde bericht van een paar jaar terug, in de hoop dat het gebruik van dezelfde taal duidelijker zou zijn.

Wat betreft mijn gebruikersnaam, deze heeft verder niets met de oorspronkelijke gebruiker Mainframe te maken. Ik had, voordat Wikimedia alle gebruikersnamen samenvoegde, op de Nederlandse Wikipedia een gebruikersaccount onder de naam Mainframe. De keuze voor deze naam was puur een fascinatie met Mainframe computers in het algemeen. Mainframe98 talk 09:18, 7 September 2018 (UTC)

Okee. Ik kan je er meer over vertellen dan je niet wil weten. Met dat ik Wikimail naar je zond kwam de melding dat je mijn OP bewerkt hebt. Zo zie je maar dat vertalen van oude versies niet erg verstandig is. Soms ga ik ook naar TranslateWiki, maar momenteel kost dat iets teveel tijd. Deze verbeteringen konden er nog wel af. Ik kan je Wikidata ook van harte aanraden! Klaas `Z4␟` V:  09:30, 7 September 2018 (UTC)

Results from global Wikimedia survey 2018 are published[edit]

19:25, 1 October 2018 (UTC)