Jump to content

Wikimedia Quarto/2/End/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
< Wikimedia Quarto‎ | 2‎ | End
(Redirected from WQ/2/End/nl)
The road ahead
The road ahead


Deze nieuwsbrief werd gepubliceerd in april. Hou de nieuwsbriefpagina op Meta in de gaten voor nieuwe informatie, om verhalen voor te dragen, of om je in te schrijven voor volgende nieuwsbrieven per e-mail. Onze projecten en initiatieven groeien nu sneller dan ooit tevoren. Ons aantal actieve gebruikers loopt al in de tienduizenden; medewerkers letten vaak meer op de subprojecten dan op het grote geheel. Toch lukt het ons allemaal om geïnteresseerd te blijven in het werk van anderen. Blijf goede bijdragen en suggesties leveren!

The weaving of mankind into one community does not imply the creation of a homogeneous community, but rather the reverse; the welcome and adequate utilization of distinctive quality in an atmosphere of understanding... Communities all to one pattern, like boxes of toy soldiers, are things of the past, rather than of the future.

(Het verweven van de mensheid in één gemeenschap houdt niet in dat er een homogene gemeenschap moet ontstaan, maar juist het omgekeerde; het welkome en juiste gebruik van onderscheidende kwaliteiten in een sfeer van begrip... Gemeenschappen die allemaal hetzelfde patroon hebben zijn, net als dozen speelgoedsoldaatjes, iets van het verleden in plaats van de toekomst.)

-H. G. Wells