Jump to content

Wikimedia Quarto/2/collaboration/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Angela en Jimbo bij de BBC

Gedurende november 2004 hebben Angela and Jimmy twee weken gewerkt voor de BBC in Londen. Iedereen heeft zich prima vermaakt, en kennelijk ging alles erg goed, aangezien zij uitgenodigd zijn om nog eens terug te komen. Enkele medewerkers van de BBC zijn langsgeweest bij de Wikimedia-ontmoeting die in die twee weken plaatsvond in Londen. Angela beschrijft hun ervaringen elders in deze nieuwsbrief (zie de slotopmerkingen, blz. 8).


Lost Oasis en hosting

Wikimedia heeft aanbiedingen ontvangen voor gratis hosting door een webhost in Frankrijk (Lost Oasis), waar recent drie nieuwe squids geïnstalleerd zijn.
Er zijn ook andere aanbiedingen van gratis hosting binnengkomen, in het bijzonder gedurende het opstellen van het crisisbeheersingsplan voor de eerste orkaan in Florida eind augustus 2004.


Mandrakesoft DVD

De uitgave door Mandrakesoft van een tweetalige publicatie van de Franstalige en de Engelstalige Wikipedia bij de nieuwste versie van Mandrake Linux heeft helaas vertraging opgelopen.

Het intensieve werk om afbeeldingen te oormerken voor deze publicatie heeft geleid tot kwaliteitsverbetering bij de betrokken Wikipedia's. We kunnen je hulp gebruiken op [1].