Kategori:MédiaWiki

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Category:MediaWiki and the translation is 100% complete.
Other languages:
Translate
This page is a category.

Kategori ieu ngandung kaca-kaca jeung subkategori ngeunaan parabot leuleus MédiaWiki nu mangrupa dukungan utama eusi ramatloka pikeun kalolobaanna proyék-proyék Wikimédia.

Subcategories

This category has the following 4 subcategories, out of 4 total.