Category:User jv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to: navigation, search
{{#babel:jv-0}}
{{#babel:jv-1}}
{{#babel:jv-2}}
{{#babel:jv-3}}
{{#babel:jv-4}}
{{#babel:jv-5}}
{{#babel:jv-N}}
User language
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
jv-1 Panganggo iki duwé kawruh dhasar bab basa Jawa.
jv-2 Panganggo iki duwé kawruh sedhengan bab basa Jawa.
jv-3 Panganggo iki duwé kawruh dhuwur bab basa Jawa.
jv-4 Panganggo iki duwé kawruh sing nyedhaki panutur ibu saka basa Jawa.
jv-5 Panganggo iki duwé kawruh profésional basa Jawa.
jv-N Panganggo iki panutur ibu basa Jawa.
Users by language

» 0 1 2 3 4 5 N