Community Wishlist Survey/Invitation (proposal phase)/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Community Wishlist Survey/Invitation (proposal phase) and the translation is 100% complete.

Испитување на желбите на заедницата 2021

Magic Wand Icon 229981 Color Flipped.svg

Испитување на желбите на заедницата 2021 сега е отворен!

Со ова испитување, заедниците решаваат на што треба да работи екипата „Техничари на заедницата“ во текот на следната година. Препорачуваме секому да поднесува свои предлози со рок до 30 ноември, или пак да коментира на постоечките предлози со цел да ги подобриме.

Заедниците ќе гласаат меѓу предлозите 8 декември и 21 декември.

Екипата „Техничари на заедницата“ го насочува своето внимание кон алатките за искусни викимедијанци.

Предлозите можете да ги пишувате на било кој јазик, а ние ќе ги преведеме. Ви благодариме и со нетрпение чекаме да видиме што сте предложиле!