Jump to content

Community Wishlist Survey 2019/Banner/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Community Wishlist Survey 2019/Banner and the translation is 100% complete.

Анкета за желбите на заедницата

Поднесете ваши идеи за нови и подобрени алатки!

Изјаснете се во Анкета за желбите на заедницата

Помогнете ѝ Техничката екипа на заедницата да одлучи на кои проекти да работи!

Гласајте за новите и подобрени викиалатки кои би сакале да ги видите.