Election candidates 2006/Arnomane/Da

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Arnomane[edit]

Brugernavn Arnomane
Rigtigt navn Daniel Arnold
Daniel Arnold ved Wikimania '05
Daniel Arnold ved Wikimania '05
Sted Gräfenberg, Franken, Tyskland
Alder 25
Brugersider hovedsageligt: commons:User:Arnomane, w:de:Benutzer:Arnomane

sekundært: User:Arnomane, w:en:User:Arnomane, n:de:Benutzer:Arnomane, w:ar:User:Arnomane

Deltaget på Wikimedia siden 15./16. Marts 2004
Projekter jeg deltager i Wikimedia Commons (bureaukrat), de.wikipedia (admin), OTRS, Meta, en.wikipedia, de.wikinews

Nogle af mine underprojekter (eller projekter jeg er meget involveret i) udover admin-arbejde...

Tysksproget Wikipedia:

Wikimedia Commons:

Sprog jeg deltager på Tysk (modersmål), engelsk (avanceret) og lidt fransk (læseevner er ok men for lidt til at kunne bruge deltagende)
Link til bidrag de.wikipedia, commons, meta, en.wikipedia, de.wikinews, ar.wikipedia, derudover de fleste redigeringer af IP 131.188.24.186 på forskellige wikier (nogle gange signeret med mit brugernavn, for det meste ikke; de fleste af disse redigeringer er på grund af mine admin-opgaver på Commons)
Kandidatens udtalelse Motto: Bare gør ting og reklamer for dem senere - ikke omvendt.
  • Kommunikation på tværs af projekterne: I øjeblikket bliver mange ting løst uafhængigt igen og igen i vores diverse wiki fællesskaber. Jeg har mødt mange folk som har skabt gode ting der kun fungerer i et enkelt fællesskab. Derfor vil jeg styrke kommunikationen mellem projekterne så fællesskaberne kan drage nytte af hinanden. Jeg har også indset de begrænsede tekniske muligheder for nem kommunikation inde fra Commons mod de andre fællesskaber og vil derfor sænke spændingerne mellem projekterne og få folk samlet. Derfor skrev jeg den allerførste (nu erstattede) version af det nu centrale Commons-værktøj "CheckUsage" (se User:Arnomane/Image usage) og sammen med Duesentrieb fik jeg ideen om "CommonsTicker" (selvfølgelig udelukkende kodet af Duesentrieb, se venligst på User:Duesentrieb/CommonsTicker hvis du stadig ikke kender den) blandt andet.
  • Bestyrelsesmedlem af fællesskabet: Jeg forestiller mig selv at jeg vil være et bestyrelsesmedlem af fællesskabet. Jeg vil videregive problemer og løsninger ud fra diverse fællesskaber til bestyrelsen. Selvfølgelig kan jeg også bidrage med en del af min egen erfaring, f.eks. om "trykt Wikipedia" - et af vores primære mål. Så jeg vil ikke være der for at lave "storpolitik" da jeg tror på deling af arbejdet mellem bestyrelsesmedlemmerne og på åbenhed (ikke tænketank ) meritokrati i online projekter.
  • Deltagelsens bemyndigelse: Jeg tror på at lighed blandt vores diverse sprogfællesskaber kun kan nås ved aktiv deltagelse og med de rette frie software værktøjer. For mig er alle sprog og kulturer lige velkomne men vi kan ikke opnå lighed i arbejdet ved bestyrelsens deklarationer. Så IMHO er WMF's største nuværende opgave hen mod fællesskabernes lighed (bortset fra lokale afdelinger ) at sikre at fremtidige MediaWiki versioner har endnu større fokus på funktioner som tillader folk nemmere at komme i kontakt med hinanden på tværs af fællesskaber og sprog.
For spørgsmål, post her commons:User talk:Arnomane/WMF board election 2006 (engelsk eller tysk)