Jump to content

Fundraising/Translation/Email unsubscribe/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Email unsubscribe and the translation is 100% complete.

Отпис од писма од Викимедија

Ви благодариме на поддршката.

Подолу внесете ја е-поштенската адреса што ја отпишувате ($1) за веднаш да Ве отстраниме од поштенскиот список.

Е-пошта

Ова поле е задолжително.

Поднеси

Повеќе нема да примате пошта од нас! Уште еднаш, Ви благодариме за поддршката.