Jump to content

Fundraising 2007/Landing page/Translations/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Wikimedia Foundation - Feu un donatiu a la Viquipèdia avui mateix!

Imagineu un món on cada persona pot participar lliurement de la suma de tot el coneixement humà.


Ja sabeu com d'útil és la Viquipèdia... aquí hi ha el que potser no sabeu.

[edit]

Coneixeu la Viquipèdia, el web que pot respondre la majoria de les vostres preguntes. Però allotjar l'enciclopèdia més gran del món només és una part de l'activitat de la Wikimedia Foundation. Aquesta fundació també dedica grans esforços a ajudar aquelles comunitats del món que no s'acostumen a tenir presents i que no tenen accés a recursos educatius.

Vegeu el missatge d'en Jimmy

Considerant que vora de dos mil milions de nens a tot el món reben una educació mínima (o nuŀla), és una feina prou important.

DONEU ARA

A través d'acords amb diverses associacions, la Wikimedia Foundation ha aconseguit portar la Viquipèdia als punts més remots del planeta. També està ajudant de forma efectiva aquells idiomes que no estan gaire representats a Internet donant-los instruments per a que comparteixin el seu valor únic. Amb el vostre suport a la Wikimedia Foundation, la Viquipèdia i els seus projectes germans poden actuar com la llar d'aquests idiomes ja que són una de les biblioteques virtuals gratuïtes més grans del món. Així mateix, aquest projectes proporcionen un fòrum d'interacció cultural als ciutadans de tot el món .

Descobriu com podeu ajudar

Necessitem el vostre ajut per a continuar! La Wikimedia Foundation depèn exclusivament de donatius, i amb el vostre suport podem continuar servint-vos i portant el coneixement a aquelles persones que més ho necessiten.

Envia aquesta pàgina a dos amics