Fundraising 2007/Landing page/Translations/nb

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search

Wikimedia Foundation - Doner til Wikipedia i dag!

Tenk deg en verden der hver eneste person har fri tilgang til all menneskelig kunnskap.

Du vet hvor verdifull Wikipedia er for deg... Her er noe du kanskje ikke vet.[edit]

Du kjenner Wikipedia som hjemmesiden som kan svare på de fleste av dine spørsmål. Men å tilby verdens største encyklopedi er bare en del av det Wikimedia Foundation driver med. Wikimedia Foundation styrker også verdens underrepresenterte samfunn som har liten eller ingen tilgang til utdanningsresurser.

Se Jimmys videobeskjed

Med tanke på at nesten to milliarder barn i verden får liten eller ingen utdanning, er dette viktig arbeid.

DONER NÅ

Gjennom diverse parnterskap, har Wikimedia Foundation også mulighet til å gi Wikipedia til fjerne hjørner i verden. Dette hjelper også språkene som ikke er så godt representert på verdensveven med å tilby dem verktøy til å dele sine særtrekk. Med din støtte til Wikimedia Foundation, kan Wikipedia og søsterprosjektene tilby et hjem til disse språkene i en av verdens største og frie virituelle bibliotek, så vel som å tilby verdens innbyggere et forum for kulturell gjensidig påvirkning.

Lær hvordan du kan hjelpe

Vi trenger din hjelp til å gjøre mer! Wikimedia Foundation er totalt avhengig av donasjoner, og med din støtte kan vi fortsette å tjene deg og tilby kunnskapsverktøy til de av verdens befolkning som trenger det mest.

Send denne siden til to venner