Jump to content

Fundraising 2007/Landing page/Translations/sv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Wikimedia Foundation – bidra till Wikipedia!

Föreställ dig en värld där alla har fri tillgång till all samlad mänsklig kunskap.

Du vet att Wikipedia är användbar, men här är något du kanske inte visste.

[edit]

Du vänder dig till Wikipedia när det är något du vill ha reda på. men att tillhandahålla världens största encyklopedi är bara en av Wikimedia Foundations uppgifter. Wikimedia Foundation stödjer också människor i delar av världen där man har begränsad tillgång till utbildningsresurser.

Se Jimmys videomeddelande

Med tanke på att nästan två miljarder av världens barn helt eller delvis saknar möjlighet till utbildning är detta en viktig uppgift.

Donera nu

Genom olika former av samarbete har Wikimedia Foundation lyckats sprida Wikipedia till många delar av världen. Detta är också ett effektivt sätt att hjälpa språk som inte finns representerade på nätet att dela med sig av sina särarter. Med ditt stöd kan Wikimedia Foundation erbjuda plats för dessa språk i ett av världens största fria virtuella bibliotek, och på samma gång ge världens befolkning ett forum för kulturell interaktion.

Läs mer om hur du kan bidra

För att kunna göra mer behöver vi ditt stöd! Wikimedia Foundation finansieras uteslutande genom bidrag. Med din hjälp kan vi fortsätta att betjäna dig, och sprida redskap för kunskap till de som allra mest behöver dem.

Visa den här sidan för två av dina vänner.