Help:Starting a new page/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Doracaku MediaWiki: Përmbajtja Leximi | Redaktimi | Mirëmbajtja | Administrimi | Shtojca | +/-


Parimet themelore[edit]

Si të fillojë faqen e re nga nyja apo pasi që të kemë gjurmuar[edit]

Si të fillojë faqen e re nga fusha e adresave URL (www..._..)[edit]

Shiko dhe këtu[edit]

Kutia hyrse/pranuese[edit]

Krijimi i një artikulli do të ju sjellë tek një faqe me një fushë redaktimi ku duhet të fusni tekstin e artikullit, natyrisht që emërtimi i artikulli d.m.th i faqes së krijuar është me rëndësi. Korrigjimi dhe përmisimi i përmbajtjes së artikullit do të merre kohë, për këtë është mirë që ta përgatitni atë në qetësi në një fletë redaktuese në shtëpi. Për më shumë rreth kësaj shiko pjesën : #Parimet themelore


Për të krijuar një kuti pranuese të tllë shiko (en)Help:Inputbox. Në të janë të futura disa funsione siq janë parabartja e wiki tekstist në kutin redaktuese dhe menjanimii tekstit të jashtëm në fleën e redaktuar jashtë kutisë redaktuese.

Doracaku MediaWiki - Gjitha faqet në anglisht: Meta Help
Nëse gjeni ndonjë fletë që i takonë hapsirës shqipe Ndihmë në hapsirën e anglishtes Help zhvendoseni atë në vendin në hapsirën Ndihmë.
Për lexuesit | [Kërko] · [Shko] · Lidhjet këtu · Artikull i rastit · Faqe Speciale · Version shtypi - Ndryshime së fundmi · N. fundmi përparuar · Ndryshimet fqinje · Lista mbikqyrëse · Historiku i faqes · tani · Ngarkoni skeda · Kontributet - Hyni · Parapëlqimet · (en) Stili i perdoruesit
Për redaktorët | Redaktimi : Faqja e Re · Emërtimi | Lidhjet · URL · Wiki · Ndërwiki · Nën shënimiet | Wiki tekstet · CSS · Lista · HTML dhe Wiki · Figura dhe skeda · Formulari | Seksionet · Kategoritë · #Ridrejtimet · Hapësirat · Zhvendosjet · Peshat | Kthimet · Testimet · Parapamjet | Shkurtesat · Veglat · Fjalët e SO · Stampat · Variabëlat · Operacionet e SO | Fushat përshkruese · Diskutimet · Konfliktet · v-ja | Shenjat ·
Për moderatorët |
Për administratorët |
Shtojca |
Redaktoni kutinë