Help talk:Contents/nl

Add topic
From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Latest comment: 12 years ago by Wnanning in topic Hoe samen te werken?

Hoe samen te werken?[edit]

Alle van Meeteren 09:30, 30 May 2005 (UTC)Reply

Ik kwam hier terecht om meer te weten te komen over de achtergrond van de wiki waar ik bij betrokken ben: http://www.ankervoorfilosofie.nl.

Er ligt hier nog een enorme klus, als we inderdaad een nederlandse versie willen van deze meta-wiki.

Al lezende zou ik best een klein beetje willen bijdragen. Dit mag natuurlijk niet mijn core-business worden. Wat ik kan doen is hapsnap. Brokstukken zullen blijven liggen.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de brokken voor een ander gemakkelijk op te pikken zijn?

Ik maakte de pagina Stand van het werk. Ik zette ook een link daarnaar op NL Help:Inhoudsopgave.

De externe link naar ankervoorfilosofie die je hebt toegevoegd werkt niet (meer). Wellicht wil je die weghalen? Wnanning 23:03, 27 August 2011 (UTC)Reply

Namen handleidingen[edit]

Wie heeft een goed idee voor de sectie namen van de verschillende handleidingen? Want ik vind Lezers, Editors, Beheerder etc zoals het er nu staat vaak niet lekker klinken. Beetje onnatuurlijk.

en moet het Template:NL Help:admin toc worden of Template:admin inhoud --TheDJ 10:00, 23 Apr 2005 (UTC)

Volgens Meta:Conventions for multilingualism zou het Template:nl/admin inhoud kunnen worden.--Patrick 13:47, 23 Apr 2005 (UTC)

Opmaak[edit]

Ik heb de pagina Stand van het werk gelezen en het viel me op dat het werk een aanzienlijke tijd geleden is gestart. Het idee voor een Nederlands talig deel vind ik geweldig. Ik denk dat de opmaak zonder meer van de Engelstalige handleiding gekopieerd kan worden. Het heeft in ieder geval het effect dat je dezelfde look and feel hebt wanneer je noodzakelijkerwijs moet schakelen. Zijn de pagina's ingedeeld bij een bepaalde portaal? En de categorie: Is die zonder problemen over te nemen? Wnanning 21:29, 27 August 2011 (UTC)Reply

Sjabloon voor link naar geassocieerde pagina[edit]

Demo: {{lap}} (link naar geassocieerde pagina) geeft Help:Contents/nl