Talk:Privacy policy/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search

(Proposta de traducció)[edit]

(Proposal of translation into catalan)[edit]

A partir de: "We believe that you shouldn't have to provide personal information to participate in the free knowledge movement. You do not have to provide things like your real name, address, or date of birth to sign up ...":

(Les frases entre parèntesi són afegits que no s'han de posar a la traducció)[edit]

Creiem que no hauria de haver de proporcionar informació personal per participar en el moviment de coneixement lliure. Tu no has de proporcionar coses com el seu nom real, adreça o data de naixement per inscriure-te en un compte estàndard o aportar continguts als llocs de Wikimedia.

Nosaltres no venem ni lloguem la teva informació ni la fem servir per vendre coses. La fem servir per trobar la manera de fer que els llocs de Wikimedia més atractives i accessibles, per veure quines idees funcionen, i per afavorir l'aprenentatge i contribuir a fer-ho més divertit. De forma simple: utilitzem aquesta informació perquè els llocs de Wikimedia millorin per a tu.

Després de tot, la gent com tu, els campions del coneixement lliure, que fan possible que els llocs de Wikimedia no només existeixin, sinó que creixin i es desenvolupin.

Una mica de coneixement general[edit]

Perquè tothom (no només els advocats) ha de ser capaç d'entendre com i per què la seva informació és recollida i usada fàcilment, fem servir el llenguatge comú, en lloc dels termes més formals. A continuació es mostra una taula de traduccions:

(La taula)[edit]

Quan deim...

“la Fundació Wikimedia”/ “la Fundació”/ “FWM”/”nosaltres”/”per nosaltres”/”nostre”

“Llocs Wikimedia”/ “els nostres serveis”

“tu” / “el teu” / “me”

“aquesta Política” / “aquesta Política de Privadesa”

Aquest document, titulat "Política de Privadesa de la Fundació Wikimedia".

“Col·laboracions”

“informació personal”


...volem dir:

La Wikimedia Foundation, Inc, organització sense afany de lucre que opera els llocs de Wikimedia.

Wikimedia Llocs i serveis (sense importar l'idioma), incloent els nostres principals projectes, com Wikipedia i Wikimedia Commons, així com les aplicacions mòbils, APIs, correus electrònics i notificacions, excloent, però, els llocs i serveis enumerats en la secció “Aquesta Política de Privacitat no cobreix” a continuació.

Tu, sense importar si tu ets un individu, grup o organització, i sense importar si tu estàs utilitzant els llocs de Wikimedia o els nostres serveis en nom propi o d'una altra persona.

Contingut que afegeixes o canvis que fas en els Llocs de Wikimedia.

La informació que ens proporciones a nosaltres o la informació que obtenim de tu que podria ser utilitzada per identificar-te personalment. Per ser clars, mentre que nosaltres no recollim necessàriament tots dels següents tipus d'informació, considerem que la següent és informació personal si pot ser usada per identificar-te:

  • el teu veritable nom, data de naixement, gènere, orientació sexual, origen racial o ètnic, condició mèdica o discapacitat;
  • adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic, contrasenya, número d'identificació o identificació emesa pel govern, adreça IP, número de targeta de crèdit;
  • afiliació política, religió, i
  • altres dades que vinculem a tal informació.

Les persones, entitats, llocs web, serveis, productes i aplicacions que no són controlats, dirigits o administrats per la Fundació Wikimedia. Això inclou a altres usuaris de Wikimedia i organitzacions independents o grups que ajuden a promoure el moviment Wikimedia com els capitols de Wikimedia, els beneficiaris de subvencions, grups d'usuaris i organitzacions temàtiques, així com els empleats, directors, funcionaris i contractistes de les organitzacions o grups.

(Final del background)[edit]

També reconeixem que alguns de vosaltres saben els secrets dels píxels de seguiment, mentre que altres associen el terme "galeta" exclusivament amb la varietat de xocolata. Si tu ets nou en la terminologia de privadesa o ets un expert que només vol un repàs, pots trobar útil el nostre Glossari dels principals termes.

Allò que aquesta política de privadesa cobreix i no cobreix[edit]

Aquesta Política de privadesa s'aplica a la recopilació i el tractament de la informació sobre tu rebem com a resultat del teu ús de qualsevol dels llocs de Wikimedia. Aquesta política també s'aplica a tota la informació que rebem dels nostres socis o tercers. Troba exemples del que cobreix aquesta Política de Privacitat.

Exemples del què aquesta política de privadesa cobreix[edit]

En nom de la claredat, la present Política de Privacitat cobreix, sense importar l'idioma:

  • Tots els nostres llocs principals (que es troben a la llista de grans projectes), com Wikipedia, incloses les pàgines de perfil d'usuari, pàgines de discussió i taulers d'anuncis.
  • Els nostres blocs i APIs (a menys que haguem presentat una política separada per a aquests serveis).
  • Els nostres llocs i aplicacions mòbils, que es poden trobar a la nostra llista oficial.
  • Missatges de correu electrònic, SMS i notificacions de la nostra part o enviats a nosaltres per tu


Aquesta política de privacitat no cobreix algunes situacions en què podem reunir o processar informació. Per exemple, algunes aplicacions poden ser cobertes per polítiques de privacitat independents (com les de la Wikimedia Shop o dels llocs o serveis a càrrec de tercers, com els projectes desenvolupats per tercers a Wikimedia Labs).

Més sobre què aquesta política de privacitat no cobreix[edit]

Aquesta secció forma part de la Política de Privadesa i té la intenció d'explicar en detall quines situacions no estan cobertes per la nostra política de privacitat.