Template:Board Elections 2021 Nav/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Board Elections 2021 Nav and the translation is 92% complete.

Изборите завршија на 31 август 2021 г. Повеќе не се прифаќаат гласови.
Исходот е објавен на 7 септември 2021 г. Мислења за изборите можете да дадете на страницата за поизборна анализа.

Избори за Доверители 2021
Главна страница
Кандидати
Информации за гласањето
Единечен пренослив глас
Исход
Расправа
ЧПП
Прашања
Приредување
Преведување
Документација
Кутијава: преглед · разговор · уреди