Template:Community Wishlist Survey/Create proposal-non-english/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/Create proposal-non-english and the translation is 100% complete.
За жал, само предлози можат да даваат само тековно регистирани корисници. Најдете некој да ви ја усвои идејата!

Доколку не знаете англиски, предлогот може да го напишете на вашиот јазик, а ние ќе го преведеме.

За жал, се соочуваме со програмска грешка, што значи дека предлозите ќе мора да ги давате од сметачката верзија на мрежново место.

Можете да го преведете претвчитаниот образец на вашиот јазик.