Jump to content

Template:Community Wishlist Survey/Sandbox/Header/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/Sandbox/Header and the translation is 100% complete.

Добре додјвте во песочникот

На страницава можете да запишувате рани идеи за желби. Така нема ги да заборавите додека не почне следното Испитување на желбите на заедницата. Можете да се навратите и да ги разработувате вашите идеи во секое време.

  • Тука ставените идеи НЕ се вбројуваат во испитувањето.
  • Не препорачуваме ставање на предлошки како support или oppose. Тие НЕ се сметаат за гласови.
  • Техничарите на заедницата НЕМА да ги одобруваат или одбиваат тука ставените идеи.

Идеи за желби