Jump to content

Template:NR target countries topbox/ms

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:NR target countries topbox and the translation is 100% complete.

NOTA: Halaman ini di sini sebagai arkib. Selepas mempertimbangkan semua maklum balas tentang Meta serta beberapa pakar industri yang kami bincangkan, kami tidak akan bergerak ke hadapan dengan metrik baharu pada masa ini. Usaha pasukan Pembaca Baharu akan terus tertumpu pada negara perintis yang telah kami kenal pasti: Mexico, Nigeria dan India.

Terdapat beberapa sebab untuk membuat keputusan untuk membentangkan usaha ini. Ringkasnya, pelaksanaan metrik baharu akan mengambil sumber kakitangan dan tidak ada sebarang konsensus yang jelas daripada orang yang kami rujuk tentang cadangan kami atau pilihan lain yang sesuai. Dengan proses strategi pergerakan yang berlaku, kemungkinan pemikiran kami sebagai sebuah organisasi akan berubah, dan kami merancang untuk mempertimbangkan semula cara mengutamakan negara pada masa itu.

Terima kasih kepada semua orang yang memberi maklum balas mengenai cadangan untuk menggunakan indeks Akses Penting Kemajuan Sosial kepada Pengetahuan Asas sebagai rubrik untuk membahagikan negara-negara di dunia. Kami menghargai masa anda dan pertimbangan yang teliti.

(Help with translations!)