Template talk:Welcome/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search

Visar Sinani[edit]

Visar R. Sinani u lind më 22 Qershor 1984 në Tetovë dhe ra dëshmor më 7 Nëntor 2007 në fshatin Brodec nga trupat fashiste sllavo-maqedone.