Training modules/dashboard/slides/10902-evaluating-sources-and-articles/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/10902-evaluating-sources-and-articles and the translation is 100% complete.

Vlerësimi i burimeve dhe artikujve

Një nga aftësitë më të rëndësishme që mund të aplikoni në Wikipedia është se si të mendoni në mënyrë kritike për informacionin.

Mendimi kritik është i rëndësishëm kur lexoni çdo burim informacioni. Në këtë modul, ne do të rishikojmë se si të mendojmë për materialin që lexoni në Wikipedia, por gjithashtu si të vlerësojmë materialin që kontribuoni në Wikipedia.