Training modules/dashboard/slides/11515-let's-review/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/11515-let's-review and the translation is 100% complete.

Le të rishikojmë

Tani që keni parë një vështrim shumë të thelluar të politikave të Wikipedia-s mbi plagjiaturën dhe të drejtat e autorit, le të shohim se si ia dilni në një kuiz të shkurtër.