User:Ajta

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Јазици и некои други работи
Template:Корисник mk
Template:Корисник en-4
Template:Корисник sr-4
Template:Корисник hr-4
Template:Корисник sl-1
Template:Корисник bg-1
Money.jpg Корисникот е економист.
Flag of the Republic of Macedonia.svg Корисникот е од македонско потекло.
Kocani grb.jpg Корисникот е кочанец.
45px Корисникот се залага за употреба на уставното име на
Република Македонија.
HeteroSym-pinkblue.svg Овој корисник е хетеросексуалец.
No smoking symbol.svg Корисникот е непушач - антиникотински тип.
No trumpet.jpg Корисникот дефинитивно е анти-турбофолкер